Menú

Fes-te soci

Formulari d’inscripció
Adreça electrònica 
Nom
Cognoms
Adreça 
Població 
DNI 
Data naixement 
És soci del Girona
Número de soci
Número abonat
Número de compte bancari
Observacions
Jo, accepto:Com a sol·licitant d’entrada a la Penya Gironina Vall de Llémena, soc conscient que vull ser membre per participar en l’animació del Girona FC i em comprometo a complir totes les normes de comportament i respecte allà on la penya faci presencia i participació. A més a més, seré l’únic/a responsable dels meus actes al·ludint la responsabilitat del club i la penya. La quota anual serà de 0-10 o 20 € depenent de l’edat del penyista i la renovació serà de caràcter anual i/o per temporada. ( aquest any gratuït )
Accepto:
INSCRIPCIÓ:Aquesta temporada 2020/2021 gratuïtInfantil (de 0 a 13 anys) 0€Junior (de 14 a 17 anys) 10€Sènior (de 18 a 64 anys) 20€Jubilat (a partir de 65 anys) 10€Aturat (prèvia justificació) 10€                          
Clàusula de Protecció de Dades de Caràcter Personal Penya Gironina Vall de LlémenaEn compliment del nou Reglament de Protecció de dades, t’informem del següent:El responsable de les dades facilitades lliurement és Associació Gironina Vall de Llèmena
DNI/CIF
amb seu a Can Quel, carrer Montseny núm. 8, 17150 Sant Gregori (Girona) amb telèfon 972 429578 i correu electrònic penyagironinavalldellemena@gmail.comEn nom de l’organització tractem la informació que ens facilita per tal d’oferir tots els serveis i avantatges que com a membre de la Penya Gironina Vall del Llémena podeu obtenir. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte al Girona FC per gaudir dels avantatges que el Club ofereix i en aquells casos què hi hagi una obligació legal.Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si l’Associació Gironina Vall de Llémena estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.Així mateix sol·licitem la seva autorització per oferir els nostres serveis i/o avantatges.
Nom El/la penyista, El/la Representant legal del menor, si escau
Accepta

Si vols també descarrega, Imprimeix i emplena aquest document  i entrega’l a la seu oficial de la nostre penya ( Cafè d’en Quel) o be algú de la la junta de la penya.
Penya Gironina Vall de Llemena